MYYNTIEDUSTAJA


Virvoitusjuomapanimolle haussa myyntiedustaja kokoaikaiseen työsuhteeseen. Lue lisää ja laita hakemus tulemaan!

MYYNTIEDUSTAJA TOIMENKUVA
Tehtävänäsi on edustaa Ohakunen brändiä ja edistää tuotteidemme myyntiä kauppias- ja yrittäjävetoisissa kanavissa vähittäiskaupoissa sekä ravintoloissa. Tehtäviisi kuuluu oleellisesti tiivis yhteydenpito asiakaskenttääsi. Toimit heidän suuntaansa yrityksemme kasvollisena käyntikorttina pyrkien aktivoimaan myyntiä nykyisissä kanavissa sekä tekemään aktiivista uusasiakashankintaa. Lisäksi suunnittelet ja toteutat erilaisia promootio- ja myyntiaktiviteetteja, joka tarkoittaa osallistumista myös erilaisiin tapahtumiin.

Koska olemme alkutaipaleella oleva yritys on sinulla lisäksi mahdollisuus päästä mukaan monenlaiseen yritystä kehittävään toimintaan.

ODOTAMME SINULTA
Intohimoa tekemääsi työtä kohtaan sekä halua kehittyä siinä. Koska työsi koostuu päivittäisestä asiakastyöstä, odotamme sinulta vahvoja sosiaalisia ja vuorovaikutustaitoja, myyntihenkisyyttä ja neuvottelukykyjä. Oma-aloitteisuus ja kyky tehdä itsenäistä työtä ovat lisäksi tärkeitä ominaisuuksia työssä menestymiseen.

Perehdytämme sinut työhön, joten aiempi kokemus vastaavasta työstä ei ole edellytys, mutta työkokemus aiemmasta myyntityöstä katsotaan eduksi. Arvostamme osaamisen lisäksi vahvasti reipasta asennetta, avarakatseisuutta ja halua oppia uutta. 

Työsi tulee olemaan pääasiassa pääkaupunkiseudulla, mutta tarvittaessa liikut myös liukkaasti muualla Suomessa, joten ajokortti sinulta tulee löytyä.

TARJOAMME
Mielekkään työn lisäksi mahdollisuuden päästä rakentamaan ja kehittämään uuden sukupolven modernia virvoitusjuomapanimoa. Tarjoamme myöskin innostavan työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä.

HAKUOHJEET
Lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi telefaksilla osoitteeseen moi@ohakunedrinks.com. Kirjoita viestin otsikoksi Myyntiedustaja ja laita mukaan itsestäsi lyhyt esittelyvideo, jossa kerrot miksi haet tätä paikkaa ja miksi juuri sinä olisit paras valinta siihen.

Lisätietoja: Matti Kukkonen, matti@ohakunedrinks.com / 0400 276 044.

Hakuaika päättyy 27.10.2021. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Ohakune Oy
Ohakune on vuonna 2020 perustettu virvoitusjuomapanimo, jonka missiona on tehdä uudenlaisia virvoitusjuomia luonnollisista raaka-aineista.