Meistä


Ohakune on syntynyt halusta tehdä paremman makuisia virvoitusjuomia luonnollisista raaka-aineista osaksi terveellistä arkea. Haluamme luoda merkityksellisiä ja iloa herättäviä makuelämyksiä rohkealla otteella toisinaan rajoja rikkomalla, koska miksi ei? Suosimme aina parhaita ja laadukkaimpia raaka-aineita, sillä huonosta ei hyvää saa tekemälläkään.MIKSI?

Koska uskomme, että maailma tarvitsee enemmän maukkaita, vastuullisesti tuotettuja ja terveellisempiä virvoitusjuomia.

MILLAINEN YRITYS OLEMME? 

Haluamme olla kaikin puolin hyvä ja vastuuta kantava yritys, joka vaikuttaa positiivisesti toiminnallaan yhteiskunnassa. 

Olemme kaikessa tekemisessämme läpinäkyviä, rehellisiä ja avoimia. Kerromme rehellisesti tuotteistamme sekä toimintamallistamme ulospäin - mitään piilottelematta. Haluamme luoda avointa kulttuuria sekä asennetta tekemiseen.

Olemme reiluja myös luonnolle: valitsemme aina mahdollisimman vähän ilmastoa kuormittavia raaka-aineita, kuljetuksia ja pakkauksia. Hyödynnämme ja kierrätämme kaiken, minkä pystymme.

Kehitämme jatkuvasti omaa toimintaamme ja tekemistämme notkeasti. Tavoittelemme kyltymättömästi tuotteillamme uusien, elämyksiä ja iloa tuottavien hetkien luomista.

Haastamme rohkeasti alaamme ja sen toimijoita ja murramme vanhoja toimintamalleja. Miksi tehdä niin kuin muut, kun voi tehdä paremminkin? Uskomme, että aina on parannettavaa.

Korkea laatu ja innovatiiviset tuotteemme ovat meille kunnia-asia. Laadusta emme tingi, ikinä. Tuotteemme valmistetaan tarkkoja valmistusmenetelmiä ja puhtaita raaka-aineita käyttäen, jotta lopputulos on paras mahdollinen.  Olemme Ohakunella aidosti ylpeitä tuotteistamme ja uskomme itseemme sekä tekemiseemme.

PANIMO

Kehitämme ja valmistamme tuotteemme pienen (mutta sitäkin osaavamman) tiimin voimin omalla panimollamme Espoon Juvanmalmilla. Ensimmäiset tuotteemme, aidolla käymismenetelmällä valmistetut kombuchat sekä uuttamalla valmisteut limonadit, ovat tulleet saataville vuonna 2021. Kehitämme ja kokeilemme jatkuvasti kaikenlaista uutta ja pyrimme luomaan lisää innovatiivisia alkoholittomia virvoitusjuomia.
Yrityksen perustaja Matti Kukkonen
OHAKUNE
Ohakune on Matti Kukkosen vuonna 2020 perustama alkoholittomiin virvoitusjuomiin erikoistunut panimo. Yrityksen nimi juontaa juurensa muutaman tuhannen asukkaan Ohakune-nimiseen kylään Uudessa-Seelannissa, jossa ajatus virvoitusjuomapanimosta sai alkunsa.