HEAD BREWER


Haemme virvoitusjuomapanimollemme kokopäiväistä Head Breweriä vakituiseen työsuhteeseen.

HEAD BREWER TOIMENKUVA
Päävastuu panimomme toiminnasta, johon sisältyy oleellisesti muun muassa virvoitusjuomien, kuten kombuchan ja limonadin, valmistaminen ja pakkaaminen sekä kaikki sen ympärillä tapahtuva toiminta raaka-aineiden vastaanotosta aina valmiiden tuotteiden lähettämiseen. Vastuullasi ovat myös panimon koneiden ja laitteiden käyttö sekä niiden yleinen kunnossapito.

Lisäksi sinulla on mahdollisuus päästä mukaan monenlaiseen yritystä kehittävään toimintaan.

ODOTAMME SINULTA
Intohimoa tekemääsi työtä ja valmistamiasi tuotteita kohtaan sekä halua oppia ja kehittää uutta. Tarkkaavaisuus, oma-aloitteisuus ja kyky tehdä itsenäistä työtä ovat tärkeimpiä ominaisuuksia työssä menestymiseen.

Koulutamme sinut työhön, kuitenkin koulutus ja työkokemus elintarvike- tai panimoalalta katsotaan eduksi. Myöskin jonkinasteinen rakkaussuhde puhtauteen ja hygieniaan on plussaa, koska panimolla tehdään tuotantotilojen ja -laitteiden pesuja. Paljon.

TARJOAMME
Mielenkiintoisen työn modernissa virvoitusjuomapanimossa, jossa sinulla on mahdollisuus päästä kehittämään alkuvaiheessa olevan panimon tuotantotapoja ja -prosesseja. Lisäksi tarjoamme innostavan työympäristön, jossa sinulla on mahdollisuus kasvaa ja kehittyä.

Työpaikka sijaitsee Espoossa, Juvanmalmilla.

Lähetä hakemuksesi sekä palkkatoiveesi osoitteeseen matti@ohakunedrinks.com.
Lisätietoja: Matti Kukkonen, 0400276044

Hakuaika päättyy 6.11.2022. Työ alkaa mahdollisimman pian.

Ohakune Oy

Ohakune on vuonna 2020 perustettu moderni virvoitusjuomapanimo, joka valmistaa kombuchaa ja limonadia.